Spørsmål og svar

Hva skal filmene brukes til?

Vi ønsker å samle inn så mange filmer som mulig for å vise fram all den fantastiske aktiviteten som skjer på Helgeland hver eneste dag. Gjennom dette vil vi fortelle gode historier fra de vi samarbeider med. Når alle filmene er sendt inn har vi som ambisjon om å lage en mosaikk av filmklipp som til sammen viser mangfoldet i vår region.

Når trenger vi samtykkeskjema?

Vi trenger kun samtykkeskjema når det vises tydelige ansikter tett opp i kamera. Om du skulle være i tvil kan du ta kontakt med oss. Alle filmene vil også bli sjekket og dere vil bli kontaktet om vi trenger samtykkeskjema. Kontaktinformasjon finner du nedenfor. Samtykkeskjema finner du under.

Samtykkeskjema over 18 år

Samtykkeskjema under 18 år

Jeg er ingen fotograf. Hva gjør jeg?

Dette er lavterskel. Vi ønsker kun at du filmer litt av en trening, kamp, konsert, øving eller liknende. Du trenger ikke å redigere noe. Send et klipp til oss, så tar vi av oss resten av jobben.

Hvor lang skal filmen være?

Vi ønsker kun små klipp, så vi setter en grense på max 10 sekunder.

Vi er et stort lag. Trenger dere filmer fra alle avdelinger?

Om man har et idrettslag med mange aldersgrupper og forskjellige aktiviteter trenger vi ikke 10 forskjellige filmer fra feks. en håndball hall. Spre budskapet i laget, og prøv å samle feks. en film fra fotball, en fra alpint osv. Vi ønsker å se mangfold.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss så finner vi ut av det.

Kontaktperson: Jonas Vatshaug Ottermo
Epost: jonas.ottermo@helgelandkraft.no
Telefon: 922 84 438